Nou espai de coneixement sobre la Guerra Civil Espanyola.

muntantge
Llibres, documents, material de diversa mena us ajudarán a entendre el conflicte.

Neix amb humilitat, dins del meu domicili, però ja no dividit entre varies habitacions, ja te el seu espai propi. Serà l’espai de consulta des d’on fer les investigacions, serà on es dissenyaran els uniformes que després podreu veure, i com no disposa d’un petit però triat espai museístic.

Es un espai obert a qui vulgui venir, previ avís, on encarar o desarrollar investigacions, tot remenant entre llibres i equipaments, obrint el coneixement a tothom qui ho desitgi, entrant així en l’intercanvi necessari en aquest petit mon que es la recreació i el patrimoni de la Guerra Civil Espanyola. Això si….pregunteu abans per saber si us puc servir quelcom sobre la vostre consulta.

I encara pot créixer, com ha anat creixent des de fa més de 10 anys, acompanyant mica en mica aquell primer llibre, esperant de fet…convertir-se en un petit pol de coneixement, encara humil…però tot s’arregla amb temps.

I només falteu vosaltres, qui doneu vida a aquest món…restant ja convidar-vos a venir.

Us hi espero.

Oriol Miró Serra

15 de Setembre de 2016

Un pensament sobre “Nou espai de coneixement sobre la Guerra Civil Espanyola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.