36 – 39, Restes de la Guerra Civil. Nova Revista de la Guerra Civil.

http://www.recreacioguerracivilpatrimoni.com

Recreació Històrica, Patrimoni, fins I tot Reflexió Política.

Aquest any fa 80 anys del cop d’estat a un govern democràtic, cop que va derivar en una guerra civil de gairebé 3 anys que deixaria nombroses restes. I no només materials.

Aquest patrimoni te tres vessants: El Patrimoni material, la Recreació Històrica, i algunes traces de política actual. I en aquest espai hi trobareu els tres, ja sigui en forma de serveis o publicacions més o menys periòdiques.

El patrimoni material es obvi, des de velles trinxeres a museus, passant per diverses categories I qualitats. Aquí hi trobareu articles que us en descriuran alguns casos.

Recreació Històrica, potser menys obvi i un punt agosarat, però des d’aquí es defensarà la utilitat d’aquesta activitat cultural, com a cura d’una ferida que sabem que mai s’ha tancat del tot.

Reflexió Política, Si, aquells vells conflictes segueixen, com arrels d’altres més actuals. I es que tal com la guerra tenia uns orígens, alguns dels actuals tenen el seu origen en el conflicte del 1936 al 1939.

Es amb aquestes idees que neix 36 – 39, Restes de la Guerra Civil. Publicació que a més us mostrarà i animarà a participar de rutes i activitats, tot desitjant que descobriu un món més extens del que molts pensem.

Portada del numero 00, no per ser el primer es de prova.
Portada del numero 00, no per ser el primer es de prova.

Tots hi esteu oberts a participar sempre i quan hi hagi un equilibri. Sent aquesta una invitació a oferir els vostres continguts cara a futurs números.

Sis seran les categories que hi trobareu. Editorial, Recreació Històrica, Patrimoni, Reflexió Política, Presentació d’entitats o persones i Notes. Totes elles amb el seu caràcter. Categories omplertes amb una mescla d’articles antics en data però vigents encara, i articles de nova creació que aportaran aquell punt d’actualitat necessària en tota revista.

Així doncs…Benvinguts a aquesta aventura.

A més, i com a complement un de l’altre…des d’aquí podreu demanar Xerrades i Recreacions. Tot obrint aquesta experiència cultural a una experiència molt més participativa. No dubtis a passar per contactes i preguntar-ne les condicions.

Oriol Miró Serra.

22 de Juny de 2016.

Coneixereu aquest món des de dins.
Coneixereu aquest món des de dins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.