La CUP i els socis de mal fiar…

La CUP a visió meva s’ha tornat en aquell assembleari que “sempre” te la raó però que no vol participar de les decisions i no vol dir NO…, i a més ha enganyat tothom. Ara ho raono.
L’engany, va dir que no molestaria al procés…i no només ha molestat sinó que es el possible enterramorts, conec votants de CUP que no la tornarien a votar…i que rere la coherència hi ha incoherència o covardia pel moment.
La CUP vol condicionar, però no participar…per tant posa condicions difícils o impossibles…i no parlo de Mas o Març, vol un pla de xoc que no sempre serà realitzable…ja que encara ens envien els diners…i si dius gestiona tu…diuen que no…coherència o covardia a haver de dir que no a la gent per falta de diners?
Aleshores diuen desobediència…però clar…cap dels seus firmarà lleis que desobeeixen…sempre seran els altres…que ja estan imputats alguns però que sembla que en agraïment no dubtarien en abandonar-los als lleons…
Així també desobeeixo jo…
Jo soc votant d’esquerra, i vull un programa social exigent…però se que estem en moments delicats on no tot podrà ser…i crec que hem d’anar poc a poc…amb el gran objectiu de fons…per que si volem el gran objectiu ja mateix…podem no tenir res al final.
A parer meu…la CUP es el pitjor soci que un pot tenir…dels que t’anima a fer les coses però que ell no sigui visible…dels que em fan preguntar “quan per circumstancies no pugui fer el que deia, ho entendrà, quan trigarà en clavar-me un ganivet per darrera dient que l’he traït?”

La CUP a visió meva s’ha tornat en aquell assembleari que “sempre” te la raó però que no vol participar de les decisions i no vol dir NO…, i a més ha enganyat tothom. Ara ho raono.
L’engany, va dir que no molestaria al procés…i no només ha molestat sinó que es el possible enterramorts, conec votants de CUP que no la tornarien a votar…i que rere la coherència hi ha incoherència o covardia pel moment.
La CUP vol condicionar, però no participar…per tant posa condicions difícils o impossibles…i no parlo de Mas o Març, vol un pla de xoc que no sempre serà realitzable…ja que encara ens envien els diners…i si dius gestiona tu…diuen que no…coherència o covardia a haver de dir que no a la gent per falta de diners?
Aleshores diuen desobediència…però clar…cap dels seus firmarà lleis que desobeeixen…sempre seran els altres…que ja estan imputats alguns però que sembla que en agraïment no dubtarien en abandonar-los als lleons…
Així també desobeeixo jo…
Jo soc votant d’esquerra, i vull un programa social exigent…però se que estem en moments delicats on no tot podrà ser…i crec que hem d’anar poc a poc…amb el gran objectiu de fons…per que si volem el gran objectiu ja mateix…podem no tenir res al final.
A parer meu…la CUP es el pitjor soci que un pot tenir…dels que t’anima a fer les coses però que ell no sigui visible…dels que em fan preguntar “quan per circumstancies no pugui fer el que deia, ho entendrà, quan trigarà en clavar-me un ganivet per darrera dient que l’he traït?”

cup

Oriol Miró.

Desembre de 2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.